Your Kind of Games - pelaajaprofiilitestiOlet 99%
MUUSA

Muusat pitävät tarinavetoisista peleistä ja pelien tarinan kokemisesta pelihahmon näkökulmasta. He suhtautuvat neutraalisti ihmisten johtamiseen ja hallinnointiin sekä hoivanpitoon. Muusat eivät pidä koordinaatiota vaativista pelitehtävistä eivätkä aggressiivisesta toiminnasta.

Muusat pitävät erityisesti pelin tarinan selvittämisestä, harvinaisten aarteiden keräilemisestä sekä oman pelihahmon taitojen ja kykyjen kehittämisestä. He eivät pidä tappamisesta ja murhaamisesta eivätkä taituroinnista urheilulajeissa. Myöskään sodankäynti ja vihollisten tulittaminen ei ole Muusalle mieluisaa.

Muusat tuntevat vetoa loogiseen ja luovaan ongelmanratkaisuun, mutta aikaan sidotut tehtävät ovat heille epämieluisia. He eivät pidä myöskään nopeaa reagointikykyä tai taktista ajattelua vaativista tehtävistä.


Olet 59%
KAITSIJA

Kaitsijat pitävät toisista huolehtimisesta, pelihahmojen luomisesta ja kehittämisestä sekä kaupunkiympäristöjen rakentelusta. Kaitsijat eivät juuri pidä koordinaatiota vaativista tehtävistä ja suoraviivainen aggressiivinen toiminta on heille suorastaan epämiellyttävää.


Olet 57%
SEIKKAILIJA

Seikkailijat arvostavat korkealle pelimaailman kokemista oman pelihahmon näkökulmasta. He pitävät myös suoraviivaisesta toiminnasta, mutta suhtautuvat neutraalisti koordinaatiotaitoja edellyttävään pelaamiseen. Seikkailijat eivät pidä liiallisista huolenpidosta, mutta pitävät sitäkin vähemmän ihmisjoukkojen johtamisesta ja kaupunkien hallinnoinnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

terralympus