"Pollo alla diavola" libo pirulazen kanua.



  • 2 pkt kanafilettä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sambal oelek chilitahnaa
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • hienonnettua persiljaa
  • ½ sitruunan kuori ja mehu
laitoin kanat marinoitumaan yön yliksi. seuraavana päivänä pilko 1 paprikaa, 1 sipuli ja pari valkosipulia vuuan pohjalle ja nosta kanat sitten päälle.

Uuni 250C asteeseen ja olla 15 min. sitten laske lämpötila 175C asteeseen anna sitten olla vielä 30 min.
Lisää 10 min. ennen valmistumista 1 pikku prk kermaa.

en kyllä näe mikä tässä antaa nimeen "paholaisen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

wall thickness

  thinnest 12 cm,  indoor wall recommendation 20 cm