lohen valmistus sushis/sashimis

  • !!ennen kuin lohesta tehdään jotain suositellaan että pakastetaan se vähintään 7 päiväksi jotta loiset kuolevat.
    • vakuumipakkauksessa
    • kotioloissa jos on suljettavia pusseja niin vesiastiassa voi sulkea pussin, kunhan ei laita pussin suuta vesirajan alapuolelle. Vesi painaa ilman pois.
  • "Sushiin käytettävä villikala pitää pakastaa, Koski huomauttaa. Sitä pidetään 20 asteen pakkasessa vähintään 24 tuntia. Kasvatetussa kalassa loistartuntojen vaaraa ei ole.
    – Norjan lohi, suomalainen kirjolohi ja kasvatettu siika ovat turvallisia syödä vaikka raakanakin, vakuuttaa erikoistutkija Perttu Koski Evirasta." https://yle.fi/uutiset/3-9609706











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti