Sanmagumo aloittaa uuden vaiheen Yokai-projektissa.

Sanmagumo aloittaa uuden vaiheen Yokai-projektissa.
"Odotamme uusia kuvituksia ja sarjakuvia erityisesti Suomesta ja Japanista, mutta projekti on avoin kenelle tahansa. Sanaa saa siis laittaa eteenpäinkin.
Projekti etenee seuraavissa vaiheissa:
1. Helmikuussa 2018 aloittaa Twitterissä Finland yokai -bot, jossa on aluksi tekstimuodossa tietoa suomalaisista taruolennoista.
2. Vanhoilta ja uusilta Sanmagumon taiteilijoilta ja Twitterin kautta saapuneet kuvat ja sarjakuvat täydentävät vähitellen botin sisältöä kuvitetuksi tietopankiksi suomalaisista taruolennoista. Kielinä ovat suomi ja japani, joten sisällöstä päästään nauttimaan molemmissa maissa. Käännöksiä ja tekstejä lisätään tarvittaessa, esimerkiksi, kun on tulossa kuvitus, josta ei ole vielä japaninkielistä kuvausta. Botin toimintaa kehitetään kokemuksen ja materiaalin karttuessa ja sen on tarkoitus olla pitkäikäinen.
3. Heti alkuvaiheessa mukaan ehtineet kuvitukset esitetään kahdessa osittain yhtäaikaisessa taidenäyttelyssä Suomessa ja Japanissa. Tämä on ensimmäinen tärkeä aikataulutettu tapahtuma.
4. Tulevissa sarjakuvatapahtumissa, kuten Tampere kuplii ja Comic Market julkaistaan kuvituksista ja teksteistä pienimuotoisia kaksikielisiä omakustannelehtiä mahdollisuuksien mukaan. Aika näyttää toteutuksen yksityiskohdat, ja tässä vaiheessa jäädään ensin seuraamaan, kuinka verkkosisältö käynnistyy.
Kuvitusten aiheet
- Japanin pään osallistujat valitsevat jo käännetyistä kuvauksista kiehtovimmat, mutta Suomen pään osallistujat voivat toteuttaa kuvituksia ja sarjakuvia mistä tahansa suomalaisista taruolennoista ja jumaluuksista. Perynne on koonnut Wikipedian avulla kattavan listauksen inspiraatioksemme. Etsi ihmeessä tarvittaessa kirjallisuudesta lisätietoa valitsemastasi olennosta.
- Voit osallistua värillisellä tai harmaasävyisellä kuvituksella tai sarjakuvalyhärillä, jonka lukusuunta on vasemmalta oikealle.
- Voit osallistua niin monella työllä kun haluat. (Näyttelynrakennuksessa ja julkaisuja toimitettaessa saatetaan joutua nostamaan niistä esille vain osa.)
- Huomioi esityspaikka sisällön raakuuden ja eroottisuuden tasossa 
- Koko näyttelyyn tulevilla kuvilla A4. Lähetä sähköpostitse osoitteeseen sanmagumo@gmail.com.
- Naputtele viestiin mukaan nimesi tai nimimerkkisi, jota haluat käytettävän sekä mielellään myös verkkoviittaus twitter-tilillesi ja / tai verkkosivulle."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

omurice