Karjalainen.fi: Jukolan Osuuskauppa ei myy Bombaa Aavaranta Oy:lle

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/talous/item/95563-jukolan-osuuskauppa-ei-myy-bombaa-aavaranta-oylle 
Jukolan Osuuskauppa ei myy Bombaa Aavaranta Oy:lle
Jaana Kainulainen 
Jukolan Osuuskauppa ei myy Nurmeksessa sijaitsevaa Bombaa Aavaranta Oy:lle. Jukolan ja kirkkonummelaisen Aavaranta Oy:n oli määrä allekirjoittaa kauppakirja 1. helmikuuta. 
- Jukola ei myy Bombaa meille. He vetäytyvät kaupasta purkavan ehdon perusteella. Me olisimme mielellään ostaneet Bomban, toteaa Enrico Ruuskanen. 
Esisopimuksessa myyjä eli Jukolan Osuuskauppa oli asettanut kaupan ehdoksi, että Nurmeksen kaupunki poistaa 800 000 euron sopimussakon. 
Jukolan Osuuskauppa on lähestynyt kaupunkia lakimiehen kautta kysyen, että se poistaisi kyseisen sopimussakon. Kaupunki päätti pitää sopimussakon. 
Nurmeksen kaupunki myi Jukolalle Bomban alueeseen lisämaata kesällä 2012. Sopimuksen ehtojen mukaan ostaja ei voi sanktioitta myydä aluetta edelleen, mikäli sen rakentamisaste on alle 50 prosenttia. 
Jukolan Osuuskauppa järjestää tiedotustilaisuuden Bomban matkailukeskuksen myynnistä Nurmeksessa perjantaina kello 10.30. 
Karjalaisen saamien tietojen mukaan Bombasta on ollut kiinnostunut Aavarannan lisäksi ainakin Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.

Kuhai ei se toinegi ostai läheh sil "Kaleval'a"-polule..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti